Futbol Català
Esports Futbol 12/06/2011

El Múrcia es proclama campió de Segona B

Els penals decideixen el guanyador d'un partit que ha finalitzat amb triomf local (1-0) davant el Sabadell. Els murcians han empatat la ronda, han forçat la pròrroga i els posteriors xuts des dels onze metres amb resultat final de 9-8

El Múrcia deixa el títol a casa

MúrciaEl títol honorífic de Segona B presidirà un lloc destacat de les vitrines del Múrcia. El conjunt vermell ha acabat superant el Sabadell a la tanda de penals per fer-se amb el campionat de campionats d'entre tots els grups de la categoria de bronze del futbol estatal. Davant poc més de cinc mil espectadors tots dos equips s'han respectat al primer temps. A la represa, un gol d'Aquino al minut 71, quan feia poc que el jugador havia entrat, ha posat les taules a l'eliminatòria.

Amb la final encaminada a la pròrroga res ha fet variar el marcador de la Nueva Condomina i el títol s'ha decidit des del punt fatídic. Tots dos equips han anat encertant els xuts fins que amb 8-8 al marcador Raúl Rodríguez ha fallat un xut. La posterior diana del local Chando ha posat el 9-8 definitiu i ha deixat el campionat de Segona B al nou i gran estadi del Múrcia.