Futbol Català
Esports Futbol 29/11/2010

EL Sabadell entra a la zona noble

L'equip arlequinat va donar la volta a un gol de penal per guanyar 1-2

OntinyentTres punts de mèrit els que va aconseguir l'equip de Lluís Carreras a Ontinyent. A l'onze inicial arlequinat, novetat amb la presència del jove Jaume Pinilla, provinent del filial. Sobre la gespa, les coses es van complicar amb el gol inicial de Javi Vicente, qui va fer l'1-0 de penal passat el primer quart d'hora, després que l'àrbitre fes repetir la pena màxima que, prèviament, De Navas li havia aturat a Paco Esteban.

El gol va deixar mig morta la primera meitat, entrant en una fase de poques accions d'atac fins arribar-se al descans. A la represa, un millorat Sabadell va aprofitar un error defensiu per empatar el partit gràcies a Hiroshi. Pels locals, César va ser expulsat i el Sabadell, de forma definitiva, va anar pel partit. Quan l'empat semblava mig certificat, Juvenal, amb un remat de cap, va enviar al fons de la xarxa una pilota centrada per Marc Fernández. Aquest triomf suposa la primera derrota com a local de l'Ontinyent a la lliga.