Esports Futbol 16/12/2010

Manteca reactiva al Sant Andreu

Els barcelonins tornen a guanyar en superar l'Atlètic Balears (0-1)

L'alegria torna a les files andreuenques

Palma de MallorcaL'equip quadribarrat va retrobar-se ahir a la nit amb la victòria després de deu jornades i vuitanta dies sense aconseguir-ho. Ho va fer en la disputa del partit ajornat al seu dia per la vaga de controladors aeris. El 0-1 contra l'Atlètic Balears suposa un bàlsam molt necessitari per un equip que es trobava en clara línia descendent de joc i resultats. Tot i no mostrar brillantor en el seu futbol, el primer pas per trencar la dinàmica es va fer ahir a l'Estadi Balear: guanyar... i fer-ho com fos.

Un gol d'Albert Manteca als dos minuts de la represa, aprofitant-se d'un error del local Valentín en un refús, va ser més que suficient per tornar a veure guanyar l'equip dirigit per Natxo González. Al tram final de l'encontre l'equip barceloní va haver de defensar el botí obtingut amb inferioritat numèrica després d'una vermella directa a Raúl al minut 81.

Després de trencar la dinàmica negativa, el Sant Andreu segueix a tocar de les zones de promoció d'ascens. Ara l'equip andreuenc, que suma 25 punts, està situat a quatre de la quarta plaça, ocupada actualment per l'Alcoià amb 29.