Futbol Femení
Esports Futbol 12/12/2010

Pedro Martín: "Hem demostrat que podem competir amb la majoria d'equips de la Superlliga"

Resignat després de la derrota, assumia amb naturalitat l'opció de no classificar-se, tot i que ha advertit que, si els resultats quadraven, l'equip donaria la cara contra gran part dels rivals

Natalia Arroyo
1 min

Sant AdriàSobre el partit, el tècnic local ha explicat: "Estic content de la primera part que hem fet, tot i que a l'últim quart d'hora ens hem descontrolat. El primer gol ens ha fet mal, i ja l'Espanyol ens ha trepitjat".

Al migdia, l'entrenador ja avisava que estarien molt pendents del què passés al partit entre el Rayo i el Torrejón. "Per telèfon anirem seguint com acaba el resultat allà", i confiava que el Rayo guanyés. "Nosaltres, però, no podem fer res més que esperar". L'espera, ha valgut la pena perquè el marcador de Madrid ha classificat el Sant Gabriel.

El balanç de la primera fase ha sigut molt bo. "D'entrada, nosaltres pensàvem que estaríem a baix, lluitant per no perdre la categoria. Però l'any ha anat bé i hem demostrat que podem competir. Amb un 70% dels equips de la lliga, podem competir", ha reiterat.

stats