Futbol Català
Esports Futbol 11/08/2011

Els socis del Santboià, Prat, Castelldefels i Cornellà tindran preu especial en els camps d'aquests clubs

Tota persona abonada a alguna de les quatre entitats podrà entrar als estadis de les altres tres (hi hagi o no duel directe aquella jornada) al preu de 6 euros

Redacció
1 min
Les guixetes del Joan Baptista Milà de Sant Boi

Sant Boi de LlobregatA iniciativa del Futbol Club Santboià, diversos equips del Baix Llobregat han arribat a un acord econòmic que beneficiarà directament els seus respectius socis. Qualsevol abonat del Santboià, Prat, Castelldefels i Cornellà podrà accedir als partits dels altres equips per només sis euros. L'acord va més enllà dels duels directes en què els equips es visitin entre ells. El descompte en el preu general de l'entrada és per tota la temporada i per veure qualsevol altre partit.

En breu s'espera que el Gavà també se sumi a aquest acord dels equips de la comarca per beneficiar els socis i rebaixar així la despesa en el seguiment del seu respectiu equip durant el campionat de lliga. L'estalvi és significatiu tenint en consideració que el preu de l'entrada general més baix que hi ha actualment a Tercera és de 10 € i que en molts llocs iguala o passa de llarg dels 15 €. En un altre ordre de coses, el proper dissabte, a les 19 hores, es disputarà el XXXII Trofeu Vila de Sant Boi, que enfrontarà el FC Santboià i el nou Lleida Esportiu, de Segona B, al terreny de joc del Joan Baptista Milà.

stats