Futbol Català
Esports Futbol 30/03/2011

Santi Palanca seguirà al capdavant de la Rapitenca després d'haver anunciat la seva dimissió

El tècnic, que va renunciar al càrrec diumenge durant la roda de premsa posterior a la derrota a casa contra el Tortosa, va fer marxa enrere ahir a la nit

àngel Garreta
1 min
El tècnic rapitenc, Santi Palanca

BarcelonaNo hi haurà cap moviment a la banqueta de la Rapitenca fins al final de la temporada. Així ho van acordar ahir al vespre el president del club, Tomás José, i l'entrenador de la plantilla, Santi Palanca. Tots dos van protagonitzar una reunió al vestuari amb la junta directiva i els jugadors de l'equip per convèncer al tècnic. Diumenge passat, el mateix Palanca va anunciar per sorpresa -i sense previ avís als directius- la seva marxa de l'entitat blava durant la roda de premsa celebrada a La Devesa, posterior a la derrota del seu equip per 0-1 al derbi contra el Tortosa.

Tot i l'acord, Palanca serà baixa obligada durant un temps a partir del mes de maig, donat que per aquelles dates serà operat del maluc. Pel que fa als jugadors, no es preveu tampoc donar cap baixa fins al final de la lliga. La Rapitenca ocupa ara mateix la sisena posició de la taula, a catorze punts de la tercera plaça, que dóna l'ascens de categoria i que, en un principi, va ser la fita marcada per l'entitat el passat agost.

stats