SEGONA DIVISIÓ B
Esports Futbol 28/04/2013

L'Hospitalet s'assegura jugar la promoció d'ascens a Segona A

Els de Miguel Álvarez empaten a Llagostera però l'empat del Llevant B fa que matemàticament siguin equip de 'play-off'

Ara
3 min

BarcelonaLlagostera 1 - L'Hospitalet 1

Tot i que l'empat els ha fet perdre el lideratge de la categoria, els de Miguel Álvarez han certificat la promoció a Segona A de manera matemàtica gràcies a l'empat del Llevant B. El Llagostera de Carrillo, per la seva banda, volia assegurar-se la permanència, però el seu objectiu haurà d'esperar una setmana més. L'Hospi ha obert el marcador amb un gol de Corominas. El davanter riberenc ha aprofitat una passada en profunditat de Bacari per superar Moragón. A la segona part, Pitu ha fet l'empat per al Llagostera amb una falta lateral.

Huracán València 2 - Espanyol B 1

L'Espanyol B ha plantat cara fins al final, però ha perdut en un dels desplaçaments més complicats de la temporada. Al minut 10, el filial blanc-i-blau s'ha avançat amb un gol de Ferran, tot i que l'Huracán ha igualat el partit amb un gol de Javi Navarro. Després del descans, els locals han pressionat i San Julián ha fet el 2-1 tot i el bon treball defensiu dels periquitos.

Constància 0 - Badalona 0

Partit espès el que ha jugat el Badalona a les illes davant un conjunt farragós que buscava el triomf per sortir dels llocs de descens. L'ocasió més clara del partit ha sigut per als badalonins, que pràcticament s'han assegurat la permanència. Joan Grasa no ha pogut fer el gol del triomf quan s'havia quedat sol davant del porter dels locals, que ha fet una gran aturada.

Sant Andreu 3 - Binissalem 0

Els quadribarrats s'han imposat al Narcís Sala al Binissalem, que ja és equip de Tercera Divisió. Amb el triomf, els de Piti Belmonte, a més, gairebé s'han assegurat jugar la Copa del Rei la temporada vinent. Marc Mas ha obert el marcador després d'aprofitar una centrada de Boniquet (minut 15) però la resta de gols no han arribat fins als últims minuts. Boniquet ha fet el segon després que el seu xut rebotés en un defensa abans d'entrar a dins de la porteria (min 84) i, en l'afegit, Edgar ha fet entrar la pilota per l'escaire per sentenciar.

Reus 0 - Mallorca B 0

El Reus no ha passat de l'empat sense gols a casa contra el Mallorca B i necessitarà una setmana més per confirmar la permanència. L'àrbitre del partit ha anul·lat un gol dels reusencs –obra de Nando– per un possible fora de joc.

Prat 0 - Atlètic Balears 0

El Prat haurà de patir fins al final per aconseguir la permanència. Tot i que els potablava han fet un bon partit, no han pogut superar l'Atlètic Balears i han cedit un nou empat a casa. A tres jornades per al final de la lliga regular, els d'Agustín Vacas estan a dos punts de la zona perillosa.

Ontinyent 1 - Nàstic 1

El conjunt grana s'ha acomiadat aquest cap de setmana de totes les opcions de jugar la promoció. Tot i que Marcos ha obert el marcador rematant de cap al fons de la xarxa una centrada al segon pal (min 40), a la segona part, una falta servida des de la punta dreta de l'atac dels locals l'ha rematat Fran Moreno per establir el definitiu empat a un.

Noja 1 - Lleida Esportiu 0 (grup 2)

El Lleida ha disputat contra el Noja un partit força igualat que s'ha decidit a l'inici de la segona part, quan els locals han aprofitat una errada dels defenses catalans per fer el gol del triomf. Gerardo ha xutat i, tot i que Pau Torres ha refusat, Riky, atent, ha superat el porter dels lleidatans. El Lleida ha intentat reaccionar, però el marcador no s'ha bellugat més i ara els lleidatans són fora de la zona de 'play-off', que tenen a un punt.

stats