FUTBOL
Esports Futbol 27/09/2012

La selecció catalana amateur supera Irlanda en un partit de preparació per a la Copa Regions UEFA (2-1)

Catalunya ha obert el marcador en el primer minut gràcies a Enric Gallego. En la segona part, Antonio Domínguez ha fet el 2-0 i Irlanda ha escurçat distàncies amb un gol de David Lacey

SabadellLa selecció catalana amateur ha superat aquest vespre la selecció d'Irlanda en un partit amistós per preparar la fase intermèdia de la Copa Regions UEFA. La selecció catalana, que a l'abril es va proclamar campiona de la fase estatal de la Copa de Regions UEFA per primera vegada, prepara la següent ronda d'aquesta competició, on es veurà les cares amb Ucraïna, Eslovènia i Bèlgica.

Aquest vespre a la Nova Creu Alta, el partit ha començat molt bé per als interessos catalans. En el minut 1, Enric Gallego aconseguia posar Catalunya al davant en el marcador. Durant la primera part, el matx ha estat dominat pels de Toni Almendros, si bé cap dels dos equips ha gaudit de massa ocasions clares per marcar a banda del gol dels catalans.

Tot just començar la segona part, Catalunya ha ampliat diferències. A la sortida d'un córner Antonio Domínguez ha fet el 2-0 en el minut 55. Però tot just un minut més tard, en la següent jugada, Irlanda escurçava distàncies amb un gol de David Lacey.