Fase d'ascens a Segona B
Esports Futbol 19/06/2011

La Muntanyesa perd al camp del Sestao (2-1) i haurà de guanyar a Nou Barris per ser a 2a B

El gol d'Edu a la segona part pot valer el seu pes en or pensant en el partit de tornada a casa diumenge que ve

Un moment del partit entre el Sestao i la Muntanyesa.

SestaoLa Muntanyesa ha perdut el partit d'anada de l'eliminatòria definitiva per l'ascens a Segona B per 2-1 al camp del Sestao River, cosa que l'obligarà a remuntar a Nou Barris diumenge que ve. El gol de Ferran a la segona part, però, pot tenir un valor enorme ja que un 1-0 dels barcelonins els serveix per ascendir.

A l'equip de Miki Carrillo li ha costat adaptar-se a les dimensions de Las Llanas, molt gran, i a la gespa natural, i s'ha vist clarament superat pel Sestao –un equip fet per pujar obligatòriament a 2a B– a la primera part. El gol dels bascos, però, ha arribat després d'una greu errada del seu porter Marc Ramírez, que s'ha empassat una xut de falta de Aketxe. El gol els ha deixat molt tocats, fins i tot al Sestao li han anul·lat un gol per fora de joc, i no han reaccionat fins a la represa.

La Muntanyesa ha jugat millor en la segona part, i quan ha entrat Achille al camp l'equip s'ha sentit més còmode. Un jugada personal seva ha acabat amb la passada de la mort cap a Ferran, que no ha fallat. El gol era importantíssim, i encara ho hagués sigut més si el resultat final hagués sigut d'empat a un, però Barrón a les acaballes s'ha trobat amb una pilota morta a l'àrea de la Muntanyesa i l'ha empès al fons de la xarxa posant el 2-1 definitiu.

L'equip barceloní haurà de tornar a fer valer el poder del seu camp per capgirar el marcador i tornar a fer història amb el segon ascens seguit, ara a Segona B.

FINAL (anada) PLAY-OFF D'ASCENS A SEGONA B

Sestao: Álvaro, Basagoiti, Larrazábal, Hernaez, Jokin (Izurza, 78'), Aketxe, Cerro, Chus, Barrasa (Barrón, 64'), Sergio Francisco (Sergio, 74') i Sampedro.

Muntanyesa: Marc Ramírez, Ferran, Padilla (Raúl Hernández, 83'), Gerard Creus, Raúl Barriendos (Xavi Valls, 60'), Ruben, Quim Araujo, Joan, Villegas (Achille, 55'), Edu San José i Edu Aljama.

Àrbitre: Ruiz Rodiño (Cantàbria)

Targetes: Grogues a Larrazabal i Aketxe (Sestao) i a Ruben (Muntanyesa). Vermella directa a Txomin -jugador suplent, minut 81- (Sestao).

Gols: 1-0 (Aketxe, 20'); 1-1 (Ferran, 67'); 2-1 (Barrón, 85').