Futbol Català
Esports Futbol 11/03/2011

Un burofax podria forçar eleccions a la 'Grama'

Un soci de l'entitat va enviar un escrit a la FCF manifestant certes vulneracions dels estatuts del club i ara el cas està en mans del Consell Català de l'Esport

Redacció
1 min

BarcelonaLa Gramenet no guanya aquesta temporada per maldecaps. La situació inestable de l'entitat a nivell directiu, econòmic i organitzatiu va viure dimecres un nou episodi. Un soci del club, de forma anònima, va enviar un burofax a la Federació Catalana de Futbol i al Consell Català de l'Esport denunciant certes accions de la directiva presidida per Rafael Osuna que l'autor de l'escrit considera que no compleixen amb els estatuts de l'entitat.

Entre les denúncies registrades hi figura el mínim d'antiguitat de soci dels directius del club (que ha de ser d'un any). Segons l'escrit del burofax, hi ha membres de l'actual directiva colomenca que no ho compleixen. Així mateix, el text especifica que, estatuts en mà, l'assemblea general de socis s'ha d'efectuar passats un màxim de quatre mesos de la finalització de la temporada. Cal recordar que aquesta assemblea, corresponent a l'exercici 09/10, encara no s'ha celebrat. Ara la pilota està sobre la teulada del Consell Català de l'Esport que, en cas de confirmar les denúncies, podria obligar a crear una junta gestora i convocar eleccions.

stats