Futbol Català
Esports Futbol 16/05/2011

El Llagostera tindrà al Cerceda com a rival en la fase de campions per pujar a Segona B

El líder català es jugarà l'ascens a Galicia. La Muntanyesa s'estrenarà a Cartagena. La Pobla de Mafumet no troba fortuna en el factor camp i rebrà al Constància. El Reus jugarà a casa contra l'Universitat d'Oviedo

àngel Garreta
1 min
El Cerceda, rival del Llagostera per l'ascens

BarcelonaEl sorteig celebrat a la ciutat esportiva de Las Rozas, seu de la Federació Espanyola, ha determinat els rivals dels equips catalans que disputaran l'ascens a Segona B. El Llagostera, com a campió, tindrà una primera opció d'aconseguir-ho amb una única ronda. El seu rival serà el Cerceda gallec, amb anada a Llagostera (en principi aquest dissabte) i tornada a l'estadi d'O Roxo (el cap de setmana del 29).

La Muntanyesa, segona al campionat regular, tindrà el factor camp a favor en l'estrena dels quarts de final, amb tornada a Nou Barris davant el Cartagena B, filial de l'equip de Segona A. La Pobla de Mafumet ha quedat emparellat amb l'equip balear del Constància. En igualtat de condicions, el filial del Nàstic ha perdut en l'emparellament la sort del factor camp, havent de jugar la tornada a Inca. El Reus, únic dels equips del grup cinquè que ja té experiència en promocions, jugarà l'anada dels quarts al Baix Camp contra l'Universitat d'Oviedo i haurà de buscar la següent ronda fora de casa.

Aquest és l'ordre de duels i rivals dels quatre catalans:

FASE DE CAMPIONS

Llagostera - Cerceda

QUARTS DE FINAL

Cartagena - Muntanyesa

Pobla de Mafumet - Constància

Reus - Universitat d'Oviedo

stats