Futbol Català
Esports Futbol 03/05/2011

Els equips catalans de Segona B aposten per renovar els seus respectius entrenadors un any més

Sis dels set clubs de la categoria volen continuïtat a les seves banquetes

Redacció
2 min
Ramon Moya, tècnic de la Gramenet

BarcelonaA falta de dues jornades per acabar la lliga, la planificació de la propera temporada és un fet real per a tots els equips, encara que alguns no saben a quina divisió militaran la propera temporada. A la zona alta, el Sabadell ja treballa amb urgència per la renovació del tècnic millor valorat del grup tercer, Lluís Carreras. El preparador arlequinat havia sonat per ocupar el lloc de Luís Enrique al Barcelona B, però tot sembla indicar que finalment no serà així.

Per sota, la revolució esportiva de Manolo Márquez a Badalona ha causat molt bona impressió als seus dirigents i des del club escapulat es vol ampliar el projecte esportiu de l'entitat. El mateix passa a la Terra Ferma, on la temporada d'Emili Vicente com entrenador és excepcional. No obstant això, en aquest cas concret la seva continuïtat podria quedar lligada al futur econòmic del club. A l'Hospitalet de Llobregat, la feina realitzada per Miguel Álvarez ha deixat tothom il·lusionat amb el club riberenc i des de la junta es treballa per a la seva renovació.

Qui té tots els números de no seguir a la banqueta és Natxo González. El tècnic basc del Sant Andreu no acceptarà una rebaixa del seu alt sou per adaptar-se a l'ajustament de pressupost que farà l'entitat quadribarrada amb Manuel Camino al capdavant. L'entrenador, que ja no volia seguir enguany després de l'intent d'ascens de la temporada passada, donarà per tancat el seu cicle com a màxim responsable esportiu de l'equip barceloní.

Per sota, els entrenadors més lligats per la temporada vinent són, precisament, els de dos equips ara mateix en descens. El Santboià, matemàticament club de Tercera, apostarà per Paco Clos un any més. També ho farà la Gramenet, salvi o no la categoria en les dues properes jornades: Ramon Moya és l'aposta de la directiva colomenca per la banqueta.

stats