Futbol Català

El Prat ha confirmat que tindrà molt a dir al campionat amb un 1-3 a Sant Boi

El lideratge en solitari del Terrassa confirma un any més d'igualtat al grup cinquè de Tercera Divisió

Els de Miquel Olmo han protagonitzat un partit amb vuit gols (5-3) contra l'Amposta

Tot sembla indicar que la present temporada a Tercera no serà gaire diferent de les darreres, on el nivell dels equips, sobretot a la zona alta, ha estat igualat gairebé fins a les darreres jornades del campionat. Amb només dos partits disputats, només hi ha un equip amb sis punts: el Terrassa. Un espectacular 5-3 davant l'Amposta ha servit no només per veure vuit gols, sinó per deixar els egarencs líders en solitari en el primer encontre xiulat per una dona (Anna Zardaín) a la història de Tercera a Catalunya.

Al Joan Baptista Milà, l'equip local ha caigut derrotat davant un bon Prat que ha demostrat tenir una gran plantilla per tornar a intentar ocupar un lloc a la zona alta. Amb l'equip local jugant amb 10 homes des de ben aviat, l'empresa pels d'Agustín Vacas ha estat fàcil (1-3). A Can Peixauet, empat sense gols entre Gramenet i Vilanova. Tots dos han repetit taules com a les respectives primeres jornades.

Amb remuntada inclosa, la Pobla de Mafumet no s'ha deixat sorprendre finalment per un batallador Masnou i ha aconseguit un triomf al seu terreny de joc (4-2). Una de les golejades de la temporada l'ha protagonitzat l'Olot, que ha demostrat el seu potencial (4-0) davant la Muntanyesa. El Manlleu i el Castelldefels han empatat (1-1), el Balaguer ha superat el Vilafranca (2-0) i l'Europa ha sumat el primer triomf com a local davant el Rubí (2-1).

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Espanyol B 1 Cornellà 1
Gavà 4 Vic 0
Gramenet 0 Vilanova 0
Pobla Mafumet 4 Masnou 2
Santboià 1 Prat 3
Olot 4 Montanyesa 0
Terrassa 5 Amposta 3
Manlleu 1 Castelldefels 1
Balaguer 2 Vilafranca 0
Europa 2 Rubí 1