Futbol Català
Esports Futbol 28/08/2011

L'Espanyol B ja mana a Tercera

L'equip blanc-i-blau és el primer líder de la categoria

Redacció
1 min
Els blanc-i-blaus comanden la taula

BarcelonaEl filial espanyolista, amb un clar 0-3 a Castelldefels, s'ha convertit en el primer líder de Tercera Divisió. L'equip dirigit enguany per Raúl Longhi torna a ser el màxim favorit per obtenir el títol de Lliga i l'equip sembla no voler deixar opcions a les sorpreses negatives de l'any passat i ha començat el campionat amb autoritat. Com l'Espanyol, també ha guanyat a domicili el Terrassa, amb un 1-3 al camp del Vilafranca.

Els tres triomfs restants han caigut pels locals. El Masnou ha donat una de les sorpreses de la jornada en imposar-se per 3-2 a un Olot favorit per ser a la zona alta del campionat. Un altre resultat sorprenent és el 3-1 del retornat Rubí davant un Gavà que havia fet una pretemporada de nivell. La 'Monta' de Miki Carrillo, sota un gran ambient a Nou Barris, ha derrotat el Balaguer (2-0) i manté la forma de l'any passat.

A la Via Fèrria, Cornellà i Gramenet han signat taules amb un empat a dos gols. També han empatat -sense dianes- el Prat i el Manlleu al Sagnier i el Vilanova i la Pobla de Mafumet a l'Alumnes Obrers. Dissabte es van jugar els dos primers partits de la temporada. Va obrir el foc el Vic-Santboià, també sense gols. Amposta i Europa van signar taules amb un 1-1.

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Vic 0 Santboià 0

Amposta 1 Europa 1

Castelldefels 0 Espanyol B 3

Prat 0 Manlleu 0

Masnou 3 Olot 2

Vilafranca 1 Terrassa 3

Vilanova 0 Pobla de Mafumet 0

Rubí 3 Gavà 1

Montanyesa 2 Balaguer 0

Cornellà 2 Gramenet 2

stats