Futbol Català
Esports Futbol 06/03/2011

La zona alta de Tercera, cada vegada més estreta

Tercera Divisió / Resum de la jornada 28: El líder ensopega i tercer, quart i cinquè empaten a punts. Per sota, Masnou i Terrassa empaten en un duel directe

àngel Garreta
1 min
La 'maneta' de l'Europa ha fet tornar als graciencs a la zona noble

BarcelonaNo es pot negar que la Tercera Divisió de l'actual temporada promet emocions fins al final. Cada jornada és un canvi de noms i posicions i una suma de resultats difícils de veure venir. El líder, el Llagostera, ha caigut golejat (3-0) al camp d'una Pobla de Mafumet que setmana rera setmana presenta candidatura a la zona alta de la lliga. Per la seva banda la Muntanyesa ha hagut de suar per desfer-se de l'Ascó a Nou Barris (1-0). El Cornellà s'ha deixat dos punts a casa contra un bon Amposta (1-1) i cau del play-off d'ascens. El gran beneficiat és l'Europa, que ha entrat de nou entre els quatre primers golejant a un aspirant Vilafranca (5-1).

Ara mateix, tres equips empaten a punts al voltant de la tercera i quarta plaça: Reus, Europa i Pobla de Mafumet. Els del Baix Camp segueixen una setmana més ben posicionats després de superar un Espanyol B que passa del blanc al negre cada setmana i que aspira i deixa d'aspirar al play-off a parts iguals. A la part baixa, el Terrassa ha confirmat el seu pas de somiar per l'ascens al mes d'agost a haver de preocupar-se per mantenir la categoria a final de temporada. Davant el Masnou (2-2) els egarencs s'han vist immersos en aquesta lluita per culpa de la resta de resultats del campionat. El descens directe encara està a quatre punts pels de Miguel Olmo, però el descens no compensat només té un punt de distància.

Tots els resultats de la jornada

Vilanova 3 - Prat 0

Terrassa 2 - Masnou 2

Premià 0 - Palamós 2

Pobla de Mafumet 3 - Llagostera 0

Europa 5 - Vilafranca 1

Espanyol B 0 - Reus 1

Muntanyesa 1 - Ascó 0

Castelldefels 1 - Manlleu 1

Cornellà 1 - Amposta 1

Balaguer 0 - Gavà 2

stats