Esports Futbol 01/05/2011

Tot obert en la lluita pel títol a Tercera

Tercera Divisió / Resum jornada 36: El líder cau a Reus i obre la lluita pel títol. Els quatre primers classificats hi aspiren. Per sota, el Vilanova té un peu a Catalana

Redacció
1 min
El Vilanova, a la corda fluixa

BarcelonaA falta de dues jornades per finalitzar el campionat de Tercera Divisió, tot sembla indicar que els actuals quatre primers, Llagostera, Pobla de Mafumet, Muntanyesa i Reus, disputaran la fase de promoció d'ascens a Segona B. Fins fa poques setmanes, les xifres feien preveure que el Llagostera ho faria en la ronda directa entre campions, però el títol de lliga al grup cinquè encara està obert i hi aspiren tots quatre equips.

El líder ha caigut en el seu duel directe contra el Reus per 1-0. A Nou Barris, la 'Monta' ha cedit un empat davant un Vilanova que, malgrat sumar, es veu obligat a guanyar els propers sis punts i esperar altres resultats per aspirar a mantenir-se a Tercera. L'actual segon classificat, la Pobla de Mafumet, no ha tingut cap tipus de pietat del darrer de la taula, el Premià i li ha fet un 'set en blanc' de tennis: 6-0.

Per sota, positiu empat del Masnou a Manlleu (1-1) que deixa pràcticament sense opcions l'equip d'Osona de disputar la promoció. El Palamós ha signat el mateix resultat a Ascó, complicant-se la vida només un lloc per sobre del descens però amb l'amenaça de descens de dos dels equips catalans de Segona B molt present. L'Amposta ha certificat gairebé matemàticament la seva permanència amb un 0-2 a Vilafranca.

Tots els resultats de la jornada

Pobla Mafumet 6 - Premià 0

Europa 2 - Terrassa 2

Espanyol B 3 - Balaguer 1

Muntanyesa 1 - Vilanova 1

Castelldefels 2 - Prat 1

Cornellà 1 - Gavà 1

Ascó 1 - Palamós 1

Manlleu 1 - Masnou 1

Reus 1 - Llagostera 0

Vilafranca 0 - Amposta 2

stats