Futbol Català
Esports Futbol 03/04/2011

El partit Terol-Santboià acaba en batussa

Al final de l'encontre, els futbolistes d'un i altre equip van protagonitzar una agressiva disputa dins el túnel de vestidors de l'estadi

Redacció
2 min
Els andreuencs s'apropen al somni

BarcelonaLa visita del Santboià a Terol ha finalitzat amb un punt positiu pels catalans però de forma agressiva amb el xiulet final. Durant el partit, dos jugadors de l'equip entrenat per Ramon Maria Calderé han abandonat el terreny de joc expulsats i un tercer ha rebut la mateixa sanció a la banqueta. Al primer temps del partit, Borja Avenia ha vist dues targetes grogues pràcticament seguides, als minuts 31 i 33. Mentre el jugador del Terol es retirava del terreny de joc, el tècnic del Santboià, Paco Clos, l'ha increpat, quedant recollida l'acció a l'acta arbitral del col·legiat Ignacio Hermosilla Alaña de la delegació de La Rioja.

A la represa del partit, Salva Pérez ha vist la segona groga als tres minuts de joc, deixant als locals amb nou sobre la gespa. La crispació de l'equip i el públic local ha anat en augment. El català Enric Pi, actualment a les files del Terol, ha completat la llista d'expulsats des de la banqueta. El jugador ha rebut la primera targeta groga mentre disputava el partit per haver increpat l'àrbitre assistent. A dos minuts per finalitzar l'encontre, l'acta recull que Pi ha saltat de la banqueta per increpar l'acció d'un jugador del Santboià. En veure's expulsat, Pi ha hagut de ser retirat del terreny de joc pels seus companys.

Un cop el partit ha finalitzat amb el resultat inicial d'empat sense gols, les discussions entre un i altre equip sumat a l'estat de tensió dels locals, indignats per l'arbitratge, han acabat amb una batussa entre jugadors al túnel de vestidors. El col·legiat, en aquell moment escortat per la policia, només apunta a l'acta del partit que "ja a l'interior del túnel de vestidors, es va produir una batussa entre jugadors i altres persones que no vam poder identificar, intervenint per sufocar aquest tumult diversos membres de la Policia Nacional que es trobaven acompanyant-nos en la nostra entrada a la zona de vestuaris".

stats