Futbol Català
Esports Futbol 08/02/2011

Toni Rovira deixa de ser l'entrenador de l'Espanyol B

La direcció esportiva de l'entitat acomiada l'entrenador blanc-i-blau després que l'inici de la segona volta no hagi canviat la dinàmica de l'equip

Redacció
1 min
Toni Rovira confia en les opcions de l'Espanyol B

BarcelonaDesprés d'una decepcionant i molt irregular temporada, Toni Rovira ha deixat de ser l'entrenador del filial espanyolista. La direcció esportiva del club, encapçalada per German de la Cruz, Ramon Planes i Antonio Morales va decidir ahir a darrera hora l'acomiadament del fins ara tècnic blanc-i-blau. Els mals resultats obtinguts per l'equip, novè a la taula classificatòria i a sis punts del play-off, formen el pes específic de la decisió final.

L'Espanyol B es va dissenyar per tornar ràpidament a la categoria perduda (Segona B) i al mes d'agost ningú dubtava que formaria part dels equips que disputarien la promoció -els quatre primers- a final de temporada. Lluny d'això, l'equip espanyolista porta més d'una volta sense trobar una ratxa seguida de bons resultats. L'equip que fins ara dirigia Rovira porta dues derrotes seguides i només un triomf en els darrers cinc partits. La direcció esportiva del club anunciarà en els propers dies el nom del nou tècnic.

stats