Futbol Català

La conversió en SAE no es va arribar a sotmetre a votació

La Gramenet necessita 135.000 euros abans del final de la temporada per no baixar a Catalana

En l'assemblea de socis celebrada ahir, el president, Rafael Osuna, va admetre un deute de gairebé dos milions i mig d'euros

L'esperada reunió de la Gramenet amb els seus socis, que ha arribat més de sis mesos tard, ha acabat certificant la pitjor de les notícies. L'entitat colomenca acumula un deute global de 2.375.000 euros dels quals 135.000 corresponen a mensualitats de jugadors i exjugadors. Aquesta darrera xifra haurà de ser abonada com a data límit el 30 de juny. En cas contrari, la Grama veurà com al descens esportiu se n'hi afegirà un altre d'administratiu i la propera temporada 11/12 haurà de jugar-la a la nova Primera Catalana.

En un altre ordre de coses, la proposta de conversió en SAE (societat anònima esportiva) no va ser votada pels socis assistents a petició de l'expresident Antonio Morales. Finalment, el club crearà una comissió d'estudi de la viabilitat d'aquest procés. El club, que va afirmar que l'ajuntament de la ciutat ja havia avançat tots els diners i totes les subvencions possibles, va admetre també tenir 28 demandes d'antics treballadors del club que, en cas de derivar en una sentència negativa, se sumarien al deute general.

Més continguts de