Futbol Català
Esports Futbol 22/07/2011

Els administradors del Lleida creuen que altres clubs poden seguir el seu exemple concursal

La unitat productiva es traspassa avui als nous propietaris al Camp d'Esports

àngel Garreta
1 min

BarcelonaEls fins ara responsables concursals de la Unió Esportiva Lleida deixaran de ser els gerents de la seva unitat productiva i traspassaran tots els poders al nou Club Lleida Esportiu en un acte que tindrà el Camp d'Esports com a seu (a les 10 del matí). Els administradors es mostren satisfets de la feina feta i consideren que la forma de gestionar el cas de l'equip de la Terra Ferma és un exemple, i reconeixen que "aquest procediment ha exigit molts esforços i la superació de molts obstacles. Està ja essent seguit com a referència per molts clubs d'Espanya".

Els encarregats de gestionar el Lleida els darrers mesos consideren l'acte d'avui com "una de les més importants fites fixades en aquest procediment" que, segons afirmen, no suposa el final de l'activitat desenvolupada per la UE Lleida sinó "la seva continuïtat per mitjà del naixement d'un nou club hereu i successor del futbol d'elit a la ciutat".

El serial arriba al seu punt i final

Amb tots els papers en regla pel nou Club Lleida Esportiu i l'acceptació de la RFEF (Reial Federació Espanyola de Futbol) del nou equip amb plaça a Segona B, s'acaba la llarga història dels darrers mesos per trobar relleu a la forçada desaparició de l'històric Lleida. L'adjudicatària en primera opció de la unitat productiva, l'expresidenta Anabel Junyent, va interposar un recurs dies enrere per reclamar el retorn a la seva propietat del nou club de futbol. El jutge mercantil de Lleida no ha estimat favorablement el recurs i donarà per finalitzat tot procés de reclamació sobre uns tràmits i gestions que des de les deu d'aquest matí formaran part del passat del futbol a Lleida.

stats