Futbol Català
Esports Futbol 24/05/2011

El Vic acompanyarà l'Olot a Tercera

Només queda una plaça d'ascens en joc. La disputaran Rubí i Tàrrega

Redacció
1 min
La plantilla del Vic

VicLa victòria del Vic per 1-2 al terreny de joc del Santfeliuenc, en partit disputat el passat cap de setmana, va certificar l'ascens de l'equip osonenc a Tercera Divisió a falta de dues jornades pel final del campionat. Els actuals 76 punts de l'equip li permeten assegurar la fita i seguir lluitant dues setmanes més per l'honorífic títol de lliga.

Fins a la data, Olot i Vic són dos dels tres equips de Catalana que ja saben que jugaran a Tercera. El darrer equip privilegiat sortirà de la lluita que mantenen des de fa unes setmanes el Rubí (actual tercer classificat amb 69 punts) i el Tàrrega (quart amb 67). Falten dues setmanes pel final del campionat a la categoria i aquest és el calendari que decidirà el guanyador d'aquesta 'batalla':

JORNADA 37

Vic (2n) - RUBÍ

Sants (18è) - TÀRREGA

JORNADA 38

RUBÍ - Guíxols (11è)

TÂRREGA - Rapitenca (6è)

En cas d'empat a punts final, el Rubí pujaria a Tercera en ser l'equip guanyador del gol average particular entre els dos classificats. A la part baixa de la lliga, el Poble Sec fa mesos que està descendit matemàticament i la segona de les places estarà disputada entre el Blanes (actual ocupant amb 36 punts) i el Sants (que en disposa de 38).

stats