Futbol Català
Esports Futbol 14/06/2011

Tensa i incerta espera del Vilanova

L'equip del Garraf podria assegurar la seva presència a Tercera al marge de l'ascens de Muntanyesa o Llagostera si la Gramenet finalment no milita a la mateixa categoria

àngel Garreta
1 min
Vilanova i Pobla han signat taules

BarcelonaMantenir-se en zona de descens no compensat és la pitjor de les situacions possibles per a un equip de futbol. Acabi com acabi la pel·lícula, sigui amb un final trist o feliç, no és fins a finals de juny i principis de juliol que l'entitat de torn pot començar a planificar la seva plantilla i el seu pressupost per a una o altra categoria, amb el risc de falta de mercat que suposa. Aquest és el cas del Vilanova, pendent d'un ascens català a Segona B.

El conjunt del Garraf no sap encara quina categoria pot oferir a les seves futures incorporacions i desconeix el nivell de bloc que ha de configurar per al proper exercici. Sigui un bloc més potent per a Tercera o més ajustat per a Primera Catalana, les seves opcions de mercat s'esgotaran quan pugui decidir-se a concretar-lo. El Vilanova, no obstant, podria mantenir la categoria més enllà d'un cop de mà de la Muntanyesa o el Reus. La situació crítica de la Gramenet podria derivar en una refundació de l'entitat i un descens administratiu a final de mes per motius econòmics. Si això passa, la Grama militaria directament a la nova Primera Catalana i, per tant, no hi hauria dos descensos des de Segona B (el seu i el del Santboià), i el Vilanova s'asseguraria la plaça.

stats