Futbol Català
Esports Futbol 19/01/2011

Xavier Miralles: "El Sant Andreu és ara mateix un vaixell que no té patró ni mariners"

El portaveu dels quatre exdirectius del Sant Andreu considera que el president de la SAE, Joan Gaspart, és en part culpable de la crisi social del club

Redacció
2 min

BarcelonaDurant la tarda de dilluns, els directius José Manuel Pérez, Gerard Molins, Adrià Giménez i Xavier Miralles van presentar la dimissió a les oficines de l'estadi Narcís Sala. Després de donar a conèixer les seves discrepàncies sobre la gestió del club, Miralles va ser escollit portaveu dels ja exdirectius andreuencs i va intervenir ahir a Ràdio Trinitat Vella per argumentar aquesta decisió sense voler en cap moment entrar en detalls específics.

Miralles va explicar que tots quatre directius "vam entrar a la junta directiva després de constatar que el nostre club tenia una crisi social de primer ordre. Les juntes anteriors eren un desastre en l'àrea social i en l'assemblea d'accionistes posterior al partit de tornada del play-off d'ascens contra el Barça Atlètic, ens vam mostrar molt crítics amb el president. Prenent la paraula li vam explicar que ell era en part culpable de la deixadesa del club. Vam acordar entrar nosaltres quatre a la directiva per encarregar-nos d'aquesta àrea i dinamitzar l'entitat".

Segons el portaveu dels directius dimissionaris "des del primer moment hem tingut molta gent en contra perquè representem aquell sector jove de l'afició que anima, es deixa la veu al camp i no critica alegrement". Per tal de deixar clars els motius de la renúncia dels quatre exdirectius, el mateix dilluns el president del Sant Andreu, Joan Gaspart, va rebre una carta "molt dura i extensa, de quatre pàgines, amb tot el que no funciona dins el club i que mai ningú s'havia atrevit a dir-li. Està tot explicat punt per punt", afirma Miralles, qui fins ara exercia la responsabilitat de gestionar la seguretat dins el club i el contacte amb els Mossos.

Per a Miralles "el nostre club és ara mateix com un vaixell que no té ni patró ni mariners. El Sant Andreu no canviarà mentre estigui en mans de les persones que el porten. La nostra era la crònica d'una mort anunciada que pot ser que causi una fractura social. De moment, estem a l'espera d'una resposta del club, però hem arribat a un punt on cal que els andreuencs de cor es mullin. Ja no només val la crítica. És el moment d'actuar".

stats