Esports Futbol 15/11/2015

El Barça femení supera el Collerense i l'Espanyol ensopega contra l'Athletic

Alexia Putellas celebra el gol aconseguit contra el Collerense / TWITTER @FCBFEMENÍ

BarcelonaEl Barça femení ha superat aquest diumenge el Collerense, el cuer de la categoria, per 2-1. Les blaugranes han dominat i han obert el marcador gràcies a un gol de Bárbara Latorre des de fora de l'àrea. El Collerense, però, ha reaccionat just després del descans i al minut 46 empatava amb un xut llunyà de Gutiérrez. Però les de Xavi Llorens han tornat a situar-se al davant en el marcador gràcies a Alexia Putellas, que ha fet el 2-1 definitiu de córner directe.

L'Espanyol, per la seva banda, ha caigut golejat contra l'Ahtletic (5-0). Vanesa Gimbert ha estat la primera que ha marcat per a les basques, amb un gol de penal. Les locals han marxat al descans amb dos gols a favor, després que Nekane hagi fet el 2-0. Després del pas pels vestidors, Erika, Gimbert de nou de penal i Nekane han arrodonit la maneta de l'Athletic contra les blanc-i-blaves.