Futbol Català
Esports Futbol 10/04/2013

Un futbolista juvenil estarà d'un a dos anys sancionat per agredir a un rival

El jugador li va donar un cop de puny i va clavar el tacs al cap del rival, que encara no ha rebut l'alta després de dos mesos des de l'agressió

Ara
1 min

BarcelonaEl jugador de l'equip juvenil del Doble Set, Hèctor Perea, rebrà una sanció d'entre un i dos anys de sanció sense poder jugar a futbol. Perea va agredir un jugador del rival, el Quart, al camp Pont Major de Girona el passat mes de febrer.

La víctima, Isaac Porcel, de setze anys, va rebre primer un cop de puny i després va ser colpejat amb els tacs de la bota al cap i la mà. El jugador va perdre la consciència durant diversos minuts, se li va haver d'aplicar una cànula de Guedel per evitar que tingués un episodi d'asfíxia i, ja a l'Hospital Trueta de Girona, se li van aplicar setze punts de sutura al cap i un a l'orella.

Com que fa més de dos mesos que la víctima de l'agressió està de baixa -encara no té l'alta-, la sanció que li correspon a l'agressor és d'entre un i dos anys sense poder tornar als terrenys de joc.

Quan la víctima tingui l'alta, el Comitè ja podrà determinar amb exactitud la durada de la sanció a l'agressor.

Hèctor Perea ja va ser sancionat amb nou partits sense jugar fa gairebé un any per una agressió a un futbolista. El seu club, el Doble Set, ja l'ha expulsat.

stats