Futbol Femení
Esports Futbol 06/12/2014

El Barça femení fa sang d'un Athletic innocent (4-0)

Sonia obre el marcador amb un gol de falta i Alexia sentencia abans del descans. La mateixa Sonia fa el tercer i Jenni mata el matx al final

Les jugadores del Barça celebren un gol / FC BARCELONA

BarcelonaEl Barça femení ha aconseguit una contundent victòria davant l'Athletic, a qui ha derrotat per 4-0 a Sant Joan Despí, en un partit estrany que les blaugranes han resolt amb més facilitat de l'esperada. Les concessions defensives de les visitants han aplanat un camí desencallat amb accions individuals. El resultat no només deixa molt tocat al conjunt basc, sinó que, a més, obre forat a la zona alta de la classificació. Les blaugranes, que encara tenen un partit per disputar, s'escapen a sis punts del conjunt basc.

Se li ha posat molt bé el partit ja al minut 5, quan Sonia Bermúdez ha batut Ainhoa amb un llançament de falta. Els primers minuts de les catalanes estaven sent molt bons. Però les visitants han reaccionat i, superat l'ensurt, han començat a tenir ocasions per ficar-se en el partit. Sobretot un doble travesser després d'un remat de Lizaso en un córner. Erika, després, també ha fregat l'1-1. Cinc minuts abans del descans, Alexia ha recollit dins l'àrea una pilota penjada per Torrejón, que no refusa ni Irene ni Gimbert, i ha marcat el 2-0.

El marcador ha acabat de deprimir un Athletic innocent, sense confiança, encallat en una mala ratxa de resultats que se li allarga des de fa més d'un mes. El súmmum ha arribat al minut 54, quan un xut desviadíssim d'Alexia s'ha transformat en una assistència a Sonia que, després d'un regat, ha fet el 3-0.

L'Athletic s'ha quedat sense resposta. Derrotat anímicament. En una falta lateral picada per Vicky, Jenni ha acabat de fer sang amb el quart gol local. Ja a les acaballes, Corredera encara hauria pogut ampliar la golejada, però el seu remat ha marxat desviat per poc.