Futbol Femení
Esports Futbol 18/02/2012

La Superlliga femenina es reprèn amb una jornada farcida de duels directes

Els tres punts en joc d'aquest cap de setmana poden ajudar a decidir les posicions clau de la classificació, tant a la zona alta com a la baixa: Barça-Llevant, Atlètic de Madrid-Athletic Club i Reial Societat-Espanyol són els tres duels més destacats

Natalia Arroyo
2 min
Ane, de la Reial Societat, lluita amb la periquita Lianne

BarcelonaTot i que encara queda molta Lliga per endavant, la jornada d'aquest cap de setmana està marcada amb vermell al calendari de la majoria d'entrenadors de la Primera Divisió femenina perquè pot suposar alguna ensopegada dels principals favorits i, de retruc, reordenar la zona alta de la classificació. Els compromisos dels líders, Barça i Athletic, són d'allò més complicats, com també ho és el de l'Espanyol, aspirant a colar-se en la lluita pel títol.

El Barça, després de patir fa dos diumenges la primera derrota de la temporada contra el Rayo Vallecano, rep el Llevant a casa, en un partit que començarà a les 12.15h a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí. El conjunt valencià està anant de menys a més i fa vuit jornades que no perd. En el partit de la primera volta, les noies de Xavi Llorens van resoldre el xoc amb un efectiu 0-2.

Per la seva part, l'Espanyol viatja a Sant Sebastià per enfrontar-se a la Reial Societat a les 11 h. Les txuri urdin venen d'encaixar una difícil derrota en el derbi basc contra l'Athletic (7-2), però sempre són un equip perillós quan juguen a Zubieta. L'equip de Luis Carrión, el més golejador del campionat, afronta el xoc amb l'esperança de no fallar i seguir esgarrepant punts als rivals directes.

A més del partit del Barça, les blanc-i-blaves estaran pendents del que faci l'Athletic Club en la seva visita al camp de l'Atlètic de Madrid. Les basques, que només han concedit una derrota i un empat en tota la temporada, van derrotar amb comoditat al conjunt matalasser en el partit del primer cicle (4-1).

Els altres dos representants catalans de la categoria també tenen partits complicats aquest cap de setmana. El Sant Gabriel juga a Saragossa contra el Prainsa (12 h), en un duel que desempatarà tots dos conjunts, empatats a 27 punts a la zona mitja de la classificació. Per la seva banda, l'Estartit mirarà de sumar un nou triomf contra l'Sporting de Huelva per seguir agafant distància sobre les posicions de descens.

Les gironines poden sortir beneficiades d'altres enfrontaments a la zona baixa, com ara El Olivo-Lagunak o el València-Reocín. La resta de la jornada la completen el Llanos Olivenza-Collerenc i el Màlaga-Rayo Vallecano.

stats