Futbol Femení
Esports Futbol 01/10/2011

L'experiquita Ane Bergara torna a Sant Adrià per enfrontar-se al club que la va "veure créixer"

La defensa navarresa va jugar sis temporades a l'Espanyol i des d'aquest estiu juga a la Reial Societat, proper rival de les blanc-i-blaves diumenge a Sant Adrià

Natalia Arroyo
1 min
La jugadora de la Reial Societat, Ane Bergara, defensa una acció contra l'Athletic.

BarcelonaDiumenge a les 12.00 hores l'Espanyol femení rep a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià la Reial Societat en un partit que serà especial per a la defensa txuri urdin Ane Bergara, que des d'aquest estiu ja no juga a l'entitat periquita després d'haver-ho fet durant sis temporades.

Bergara assegura que té sensacions "estranyes" en el seu retorn a Barcelona. "És un desplaçament diferent per a mi perquè torno a la que va ser casa meva durant sis anys. Jugaré contra el club que m'ha vist créixer. Encara no em faig a la idea que jugaré allà amb uns altres colors". Tot i els nervis i les emocions que preveu que tindrà, té "moltes ganes d'afrontar ja el partit".

La seva adaptació a la Reial Societat està sent molt bona i ràpida. "La Reial és un gran club que està creixent molt i apostant fort pel futbol femení. La projecció és ascendent i hi ha confiança en nosaltres. Hi estic molt a gust", confessa la defensa navarresa.

Sobre quin partit s'espera, Bergara ho té clar: "Serà dur. Tot i les baixes que ha tingut l'Espanyol aquest any i les que té per diumenge, segueix sent un dels aspirants al títol i al seu camp no és gens fàcil guanyar-les. El terreny de joc és molt gran, molt ample i elles tenen la mida presa i costa adaptar-se. És un camp incòmode, però venim a Barcelona amb ganes i il·lusió. Creiem que podem treure un resultat positiu".

stats