Futbol Femení
Esports Futbol 16/10/2011

El Barça guanya l'Atlètic de Madrid (0-1) i es situa líder gràcies a l'empat de l'Athletic a Lezama

Un gol de Soni poc abans del descans ha permès a les de Xavi Llorens sumar tres punts vitals al Cerro del Espino. L'empat de l'Athletic contra l'Sporting de Huelva les deixa com a líders en solitari. Els altres tres catalans també guanyen: Espanyol 10-1 al Reocín, el Sant Gabriel 0-4 a València i l'Estartit 2-1 al Rayo

L'Estartit i el Barça, en la segona semifinal de la Copa Catalunya.

BarcelonaL'Sporting de Huelva es consolida com la sorpresa d'aquesta temporada, sobretot gràcies a la solidesa sota pals de Lola Gallardo i l'encert golejador de María Alharilla. Les dues internacionals han sigut les millors de les andaluses per treure un valuós punt del seu desplaçament a Bilbao. Amb aquest empat 1-1, l'Athletic Club deixa el Barça com l'únic equip de la Primera Divisió femenina que ho ha guanyat tot. La gran sorpresa de la jornada, però, ha estat la victòria de l'Estartit davant el Rayo Vallecano que permet les gironines estar més a prop de sortir dels llocs de descens.

Atlètic de Madrid 0-1 Barça

Les catalanes, amb un set de set, encapçalen la classificació amb 21 punts. Les blaugranes han resolt bé el difícil compromís davant l'Atlètic de Madrid. Un gol de Soni al minut 43 les ha permès marxar al descans per davant en el marcador. Com sempre, el bon treball defensiu de les de Llorens ha sigut suficient per mantenir l'avantatge i tornar a Barcelona amb els tres punts sota el braç.

Espanyol 10-1 Reocín Racing

Per la seva banda, l'Espanyol i el Sant Gabriel han golejat. Les periquites han encarrilat el triomf de seguida i a la mitja hora de joc ja manaven per 6-0 en el marcador. Dos gols de Willy, un de Débora i un hat trick de Maripaz, pitxixi de la categoria amb nou gols, han deixat el duel vist per a sentència. Monforte ha arrodonit el resultat abans del descans i, en la segona meitat, Yáñez i Brenda, per partida doble, han completat la golejada, tot i que les càntabres del Reocín han pogut fer el gol de l'honor per tancar el marcador amb el 10-1.

València 0-4 Sant Gabriel

A València, les noies de Pedro Martín han sumat una victòria molt important que les fa pujar fins a la vuitena posició de la classificació. Un gol de Marta Cubí al quart d'hora de joc ha avançat les de Sant Adrià. Esther Romero ha fet el segon ben entrada la segona meitat i, a deu minuts del final, novament Cubí i després Baudet, han fet el definitiu 0-4.

L'Estartit 2-1 Rayo Vallecano

L'equip que entrena Rafel Gil ha sumat tres punts importantíssims davant el Rayo Vallecano, un dels aspirants al títol. L'Estartit ha encaixat un gol al minut 21, obra de Natalia, la màxima golejadora de les madrilenyes. Després del pas per vestidors, les gironines han sabut com reaccionar. Primer la jove davantera Carla Puiggrós, només sortir al camp, i després Tania, han donat la volta al marcador per fer el 2-1 final.