Futbol Femení
Esports Futbol 19/06/2011

Ani: "Per fi ha arribat un gran títol"

Després de tres anys de quedar-se a les semifinals, al Barça li ha arribat aquesta temporada viure un gran èxit per a la secció

Natalia Arroyo
1 min

MadridLa Copa de la Reina és el primer gran títol que aixeca Ani Escribano, la capitana blaugrana, que ha assegurat que ha sigut un moment molt especial. "Ja ens tocava. Ja feia tres anys que ens quedàvem ben a prop, i avui ha sigut el dia. Estic molt satisfeta, ens ho mereixíem", ha afirmat.

Sobre el partit, Xavi Llorens ha explicat que l'equip ha sabut sobreviure a diferents moments. "Hem fet un primer temps brillant. En la segona part, algun canvi tàctic de l'Espanyol ens ha posat nervioses i ens ha creat problemes, però hem sabut aguantar. He hagut de canviar a les millors al mig del camp perquè estàvem foses i ens ha tocat aguantar. Sabíem, però, que tindríem alguna ocasió. Tard o d'hora. I així ha sigut", ha comentat el tècnic.

Amb aquest títol, el Barça es consolida com un equip en creixement i confirma l'aposta del club cap a la secció. "Sempre ens han donat suport i seguiran fent-ho. Ara només cal que tots plegats ens creiem de debò que podem fer coses grans, que tenim potencial. En un parell d'anys, dominarem".

stats