Futbol Femení
Esports Futbol 03/09/2011

Demà comença la Superlliga femenina

L'Espanyol i el Sant Gabriel comencen fora de casa contra dos debutants en la categoria, l'Olivenza extremeny i El Olivo gallec, mentre que el Barça rep a casa el Collerenc i l'Estartit, l'Athletic Club

Natalia Arroyo
1 min
Vicky protegeix la pilota davant la pressió de Débora.

BarcelonaLa Primera Divisió femenina (o Superlliga) arrenca aquest cap de setmana amb una primera jornada força assequible per als interessos catalans. L'Espanyol i el Sant Gabriel debuten amb dues visites a Extremadura i Vigo respectivament per jugar contra dos debutants en la competició, el Comarcas Llanos Olivenza (11.45 h) i El Olivo (11.15 h). A priori, i tot i les dificultats del desplaçament, les catalanes parteixen com a favorites i haurien de tornar a Sant Adrià amb els primers tres punts de la temporada.

És el mateix objectiu que té el Barça, que rep el Collerenc a les 12.00 h a Sant Joan Despí i que vol començar a demostrar des de la primera jornada que, enguany, és un dels aspirants al títol. Qui té el duel més difícil és l'Estartit, que se les veurà contra l'Athletic Club a les 12.00 h al Municipal de l'Estartit.

18 equips i grup únic

Després de dos anys d'experimentar amb una lliga dividida en tres grups i dues fases de competició, enguany la Superlliga recupera el format antic de grup únic i s'amplia a 18 equips, els 16 supervivents de l'any passat més els dos ascendits de categoria Nacional.

La resta de la jornada la completen els següents partits:

València-Reial Societat

Transportes Alcaine-Reocín Racing

Màlaga-Sporting Club

Lagunak-Rayo Vallecano

Atlètic de Madrid-Llevant

stats