Futbol Femení
Esports Futbol 14/05/2011

Arrenquen els quarts de final de la Copa de la Reina

El Barça rep a Sant Joan Despí el Rayo Vallecano i l'Espanyol a l'Athletic a Sant Adrià, mentre que el Sant Gabriel jugarà a Donostia contra la Reial Societat

Natalia Arroyo
1 min
Vero Boquete controla davant la pressió de Tzibi.

BarcelonaPenúltim esforç per assolir un lloc a la final a quatre de la Copa de la Reina. Un objectiu prioritari per al Barça i l'Espanyol, un somni per al Sant Gabriel. Després de superar el Reocín Racing i el Llevant a vuitens de final, les blaugranes i el Sangra volen seguir avançant en aquesta competició on ja s'han afegit els dos finalistes de la Superlliga, que estaven exempts de disputar la primera ronda.

El sorteig realitzat a mitjans d'aquesta setmana va repartir una sort desigual per a les catalanes, que hauran de batallar amb dos dels rivals més potents.

El Barça haurà de derrotar el vigent campió de la Superlliga si vol ser a la final a quatre. L'anada es jugarà a Sant Joan Despí demà diumenge a les 12.00 hores. L'Espanyol jugarà també a les 12.00 h a Sant Adrià contra l'Athletic, que va quedar fora de la lluita pel títol de Lliga en l'últim sospir i que vol treure's l'espina amb aquesta altra competició. Les basques posaran a prova la capacitat de remuntar el vol de les periquites, anímicament tocades després del cop dur de perdre la Superlliga i que, a més, no podran comptar amb Vero Boquete, lesionada.

Per la seva banda, el Sant Gabriel vol seguir fent història i somia amb derrotar la Reial Societat. El primer partit serà a Donostia demà a les 11.00 h. En Lliga, les noies de Pedro Martín van aconseguir un 0-1 que, ara en Copa, seria un resultat excel·lent.

L'altre encreuament és el que enfrontarà l'Atlètic de Madrid i el Prainsa Saragossa.

stats