Futbol Femení
Esports Futbol 17/06/2011

La Reial Societat, últim obstacle del Barça per arribar a la final de la Copa de la Reina

La Copa de la Reina arriba al tram decisiu amb la final a quatre que es juga a Las Rozas (Madrid) i que enfrontarà en la primera semifinal les 'txuri urdin' i les blaugranes a les 18.00

Natalia Arroyo
1 min
Les jugadores del Barça defensen un córner contra la Reial Societat a Zubieta.

BarcelonaPer tercer any consecutiu, les noies que entrena Xavi Llorens han arribat al penúltim esglaó de la Copa de la Reina, les semifinals. Fa dos anys, el Prainsa les va frenar abans de la final i l'any passat va ser l'Espanyol qui va evitar que poguessin lluitar per aixecar la copa.

Després de tancar la lliga quartes amb 19 punts, les blaugranes afronten la semifinal d'aquesta temporada amb confiança i il·lusió. "L'equip té moltes ganes de jugar diumenge la final", ha dit el tècnic a la Ràdio Federació, i espera una eliminatòria "molt igualada", d'acord amb els dos empats que van produir-se en lliga: 1-1 a Barcelona i 0-0 a Zubieta.

El Barça ha arribat a les semifinals després d'eliminar el Reocin Racing i el Rayo Vallecano, mentre que les basques han derrotat el València i el Sant Gabriel.

Tots dos equips s'estructuren sobre defenses molt estables, segures al tall, fiables quan tenen el control sobre el joc, però tenen més dificultats en l'aspecte ofensiu si les esperen molt replegades. Hi haurà respecte sobre la gespa i caldrà veure qui arrisca més. Dels dos conjunts, el que millor mogui la pilota i sigui capaç d'atacar amb ordre, sense precipitar-se ni adormir-se en excés, s'endurà el matx.

El partit serà a les 18.00 a la Ciutat del Futbol de Las Rozas, a Madrid, i serà retransmès en directe per Teledeporte.

stats