Futbol Femení
Esports Futbol 19/06/2011

Óscar Aja: "Potser la culpa és meva en el gol, hem arriscat massa i hem perdut l'ordre"

El tècnic periquito ha parlat clar sobre com estan les jugadores després de perdre en la pròrroga contra el Barça. La capitana, Lara, també ha evidenciat la desil·lusió

Natalia Arroyo
1 min

MadridUna nova derrota per a l'Espanyol en un any en què s'han quedat a les portes dels dos grans títols de la temporada, Superlliga i Copa de la Reina. L'entrenador blanc-i-blau ha dit que "l'equip està molt trist, tocat", i Lara, la capitana, ha reiterat que "és un cop molt dur".

Sobre el partit, Aja ha assumit part de culpa en l'acció del gol decisiu. "Potser hem volgut arribar massa ràpid a fer nosaltres el gol i això ens ha fet perdre l'ordre en defensa. D'aquí ha vingut el gol", ha dit. I és que, en el segon temps de la pròrroga, l'Espanyol ha passat a jugar amb Marta Torrejón, lateral avui, en punta. També ha dit que l'equip "ha millorat en la segona meitat, després d'un primer temps on no hem estat bé".

Lara ha volgut agrair a l'afició periquita "el suport que ens ha donat" i ha dit que "l'Espanyol té la millor afició del món".

stats