FUTBOL FEMENÍ
Esports Futbol 02/09/2012

L'Espanyol femení es revenja de la derrota a la Copa Catalunya i guanya el derbi contra el Barça (2-0)

Dos gols de Débora i Brenda al segon temps han donat el triomf a les periquites a Sant Adrià. Al matí, el Llevant Les Planes ha guanyat 3-4 el Collerenc i el Sant Gabriel ha perdut 0-2 a casa contra l'Atlètic de Madrid

Monforte i Brenda celebren el segon gol de l'Espanyol contra el Barça

Sant Adrià del BesòsNomés sis dies després de perdre la Copa Catalunya als penals a Manresa, l'Espanyol ha respost al Barça amb un exercici de força en la primera jornada de la Primera Divisió femenina, enduent-se els tres punts en el derbi. Dos gols de Débora i Brenda han donat el triomf a les de Luis Carrión a Sant Adrià, en un partit molt intens. Després d'un primer temps de domini repartit i no gaires ocasions, el matx s'ha animat quan Débora ha fet l'1-0 després d'escapar-se per la banda dreta i superar Ràfols per dalt. El gol ha deixat tocat un Barça que començava a carburar, i que s'ha quedat bloquejat davant l'ordre defensiu de les periquites, que mai han perdut el seu lloc i que han fet incòmoda la circulació de pilota blaugrana. En una bona jugada d'atac a nou minuts del final, Brenda ha sentenciat fent el 2-0 amb un xut llunyà.

També ha començat bé la competició per al Llevant Les Planes. L'equip català debutant a l'elit ha sumat els seus tres primers punts a la categoria després de vèncer 3-4 el Collerenc al Coll d'en Rabassa. Les d'Albert Sánchez s'han avançat en el marcador amb un gol d'Evita per marxar al descans amb 0-1. L'avantatge s'ha pogut ampliar amb dos gols més de les de Sant Joan Despí, obra de Carriba i novament Evita. Però les locals, competitives al màxim especialment a casa seva, han remuntat per situar el marcador en un emocionant 3-3. Llavors ha aparegut la golejadora del partit, Evita, per completar el seu 'hat trick' a les acaballes i donar la victòria al seu equip.

Menys sort ha tingut el Sant Gabriel, que ha caigut derrotat 0-2 a casa contra l'Atlètic de Madrid en un partit força igualat. Les matalasseres han vist com la portera Berta els aturava un penal llençat per Clau al minut 13, però, després d'una ràpida jugada d'atac al 23', Priscila ha avançat les visitants amb un xut creuat. L'equip de Sant Adrià ha reaccionat amb tres molt bones ocasions per empatar, però ni Lilo ni Carol ni Carla han estat encertades davant la portera Lola, que a la segona part també ha evitat un parell de gols en botes de Marta Villagrasa. Però això ja era després que Blanca consumés el triomf amb el 0-2 al minut 48. L'Atlètic, més efectiu, ha conservat el seu ordre defensiu malgrat l'empenta amb què el Sant Gabriel buscava el gol. Al final, derrota de les catalanes en la primera jornada.