Futbol Femení
Esports Futbol 10/09/2011

Dos derbis catalans en la segona jornada de la Primera Divisió de futbol femení

Tots dos partits seran a Sant Adrià. A les 11.00 hores al Municipal Ruiz Casado s'enfrontaran el Sant Gabriel i el Barça i a les 12.00 a la Ciutat Esportiva de l'Espanyol, l'Espanyol i l'Estartit

Natalia Arroyo
2 min
Melanie es llença a terra per robar la pilota a Débora.

BarcelonaDiumenge és la Diada de Catalunya i, casualment, el calendari de la Primera Divisió femenina ha reservat dos derbis catalans per aquesta segona jornada de lliga.

Després de sumar els tres primers punts en el seu debut la setmana passada, el Sant Gabriel i el Barça es veuran les cares a partir de les 11.00 hores al Municipal Ruiz Casado de Sant Adrià. Les noies de Pedro Martín volen donar continuïtat a les bones sensacions exhibides a Vigo, on la solidesa defensiva, un dels reptes a millorar respecte la temporada passada, va permetre l'equip aconseguir la victòria per 0-1. Les blaugranes, per la seva banda, confien en seguir ajustant l'aportació dels nous fitxatges en l'engranatge col·lectiu i buscaran repetir la bona segona meitat que van fer contra les mallorquines la setmana passada i que va arrodonir el triomf per 3-1.

L'altre partit es disputarà a poc més d'un quilòmetre del Ruiz Casado i començarà una hora més tard. Serà a les 12.00 hores a la Ciutat Esportiva de l'Espanyol, on les periquites rebran l'Estartit amb l'objectiu de refer-se del dolorós empat d'Extremadura en l'últim minut de joc. Les de Luis Carrión volen fer-se fortes com a locals i saben que una victòria les ompliria de moral i confiança. Les gironines, que van veure com l'Athletic remuntava el partit diumenge passat, confien en la seva disciplina en defensa per tenir opcions al contraatac, on Maribel segueix sent la jugadora més perillosa.

La resta de partits de la jornada són:

Collerenc - Màlaga, dissabte a les 19.00 h

Rayo Vallecano - El Olivo, diumenge a les 11.30 h

Reial Societat - Atlètic de Madrid, diumenge a les 12.00 h

Athletic Club - València, diumenge a les 12.00 h

Reocín Racing - Llanos Olivenza, diumenge a les 12.00 h

Llevant - Lagunak, diumenge a les 12.00 h

Sporting Huelva - Prainsa Saragossa, diumenge a les 12.15 h

stats