Futbol Femení
Esports Futbol 01/10/2011

El Barça i l'Espanyol busquen tres punts per seguir a la zona alta de la classificació de Superlliga

L'Estartit i el Barça tenen desplaçaments difícils per enfrontar-se a l'Sporting de Huelva i el Llevant, mentre que el Sant Gabriel i l'Espanyol reben a casa a dos durs rivals, el Prainsa Saragossa i la Reial Societat

Natalia Arroyo
2 min
La jugadora del Sant Gabriel, Eva, aguanta davant la blaugrana Carol.

BarcelonaLa quarta jornada de la Primera Divisió femenina es presenta molt disputada, amb quatre enfrontaments molt complicats per als representants catalans. Blaugranes i blanc-i-blaves, terceres i quartes respectivament, confien en sumar una nova victòria que les apropi al líder, l'Athletic Club, que aquest matí ha derrotat 4-1 l'Atlètic de Madrid en el partit avançat de la jornada.

Sant Gabriel i Espanyol juguen a casa

Tots dos equips juguen a Sant Adrià aquesta setmana. El Sant Gabriel ho farà a les 11.00 h contra el Prainsa Saragossa, un rival que està golejant en els seus partits com a local, però que té més dificultats per treure bons resultats quan juga a domicili. Les de Pedro Martín confien que el Municipal Ruiz Casado torni a omplir-se per aprofitar l'empenta de l'afició i sumar tres punts més a la classificació. Per la seva banda, l'Espanyol rep la Reial Societat a les 12.00 h a la Ciutat Esportiva en un partit que serà especial per a l'experiquita Ane Bergara, que torna a Barcelona després d'haver deixat el club aquest estiu. Les noies de Luis Carrión, amb moltes baixes, volen aconseguir la tercera victòria consecutiva per seguir ocupant les primeres posicions de la classificació.

Difícils desplaçaments del Barça i l'Estartit

A les 12.00 h al Poliesportiu de Nazaret, el Barça jugarà contra el Llevant en un partit en què les de Xavi Llorens hauran d'estar molt concentrades en atac. L'equip valencià, tot i ser molt jove, és un conjunt compacte i molt ben treballat en defensa pel disciplinat tècnic, Antonio Contreras, exentrenador de l'Atlètic de Madrid. Per la seva part, l'Estartit s'enfrontarà a les 12.15 h a l'Sporting de Huelva, un equip que ha començat molt fort el campionat i que confia en el talent de María Alharilla, internacional absoluta, per seguir colant-se entre els grans de la lliga.

La resta de partits de la jornada són:

Reocín Racing - València

Collerenc - Comarca Llanos Olivenza

Rayo Vallecano - Màlaga

Lagunak - El Olivo

stats