Barça
Esports Futbol 04/09/2011

El Sant Gabriel i el Barça debuten amb victòria i l'Espanyol i l'Estartit es deixen remuntar al segon temps

Les noies de Pedro Martín han guanyat a Vigo 0-1 al Olivo, mentre que les de Xavi Llorens han derrotat 3-1 al Collerenc a casa. L'Espanyol ha vist com l'Olivenza empatava a un en el descompte i l'Estartit ha caigut 1-2 contra l'Athletic Club

Maribel pressiona la sortida de la pilota de la defensa Tzibi

BarcelonaEls quatre equips catalans s'han avançat en el marcador en els seus respectius partits de la primera jornada de la Primera Divisió femenina, però només el Sant Gabriel i el Barça han pogut conservar la renda i guanyar els primers tres punts de la temporada. Menys sort han tingut les periquites, que s'han vist sorpreses per un gol local superat el temps reglamentari que les deixa amb només un punt al caseller. I l'Estartit, que també ha començant per davant en el marcador, no ha pogut resistir les escomeses basques en el segon temps i ha acabat perdent.

El Olivo 0-1 Sant Gabriel

Debut amb victòria per al reforçat conjunt que entrena Pedro Martín, que s'ha avançat en el marcador gràcies a un gol de Cristina al minut 39, després d'una bona passada de Marta Villagrasa. Les gallegues, debutants en la categoria, han exigit molt a les catalanes, fins al punt de forçar un penal que Marina Marimon ha aturat a la segona meitat. Això ha permès a l'equip de Sant Adrià marxar de Vigo amb els tres primers punts sota el braç.

Llanos Olivenza 1-1 Espanyol

Les periquites tenien un difícil desplaçament a terres extremenyes tot i que el rival fos un recent ascendit i, després d'un partit no gaire vistós de les catalanes, han acabat amb un empat que les deixa insatisfetes. Sobretot perquè un gol de Maripaz abans del descans les ha fet sentir-se vencedores durant bona part del matx però gairebé en el minut 95 ha arribat el gerro d'aigua freda, amb el gol local que significava l'1-1 final.

Barça 3-1 Collerense

Les blaugranes han patit més del compte per derrotar el conjunt balear a Sant Joan Despí, tot i que Vicky s'ha encarregat, ben aviat, de demostrar que les de Xavi Llorens tenen grans aspiracions aquesta temporada. Un gol de Tania a la mitja hora de joc ha posat l'empat amb el que tots dos equips s'han retirat als vestidors. A la represa, els gols d'Olga al 57' i novament Vicky al 70', han resolt el matx a favor de les locals.

Estartit 1-2 Athletic

Un gol de Maribel Domínguez al minut 23 ha fet somiar les gironines amb la gesta de derrotar a un dels rivals més forts de la categoria al Municipal de l'Estartit, però la força i l'experiència del conjunt basc els ho ha impedit. L'equip de Rafel Gil ha vist com, només sortir en la segona meitat, Ibarra empatava el partit. Això ha animat a l'Athletic, que ha tingut diverses ocasions abans que Irene Murua fes el definitiu 1-2. El joc directe de les catalanes no ha sorprès les basques, que s'han endut els tres punts de la seva visita a l'Estartit.