Futbol Femení
Esports Futbol 24/09/2011

El Barça-Rayo, el duel més interessant de la tercera jornada de la Primera Divisió femenina

Després d'una setmana d'aturada per un partit de classificació per l'Europeu de 2013 que la selecció espanyola va guanyar contra Turquia, torna la Superlliga

Natalia Arroyo
2 min
Vanesa Gimbert i Sonia Bermúdez, en una acció de la final de la Copa Catalunya.

BarcelonaLa setmana passada no va haver-hi partits pel compromís internacional de la selecció espanyola a Istambul, però aquest diumenge torna l'activitat a la màxima categoria de futbol femení amb un duel que destaca per sobre de la resta: el Barça-Rayo Vallecano.

Barça-Rayo Vallecano

És el partit que enfrontarà a partir de les 12.00 hores a la Ciutat Esportiva del Barça a Sant Joan Despí un dels candidats més ferms al títol, el conjunt blaugrana, i l'actual campió, l'equip madrileny. Les de Xavi Llorens confien en l'experiència de dues exjugadores del Rayo, Sonia Bermúdez i Míriam Diéguez, per derrotar un Rayo que, gràcies a la golejada de la jornada passada (10-1 a El Olivo), lidera la classificació amb els mateixos punts, sis, que l'Sporting de Huelva, la Reial Societat, el Barça, i l'Athletic Club.

València-Espanyol

Les noies de Luis Carrión viatgen a València amb dues baixes importants en defensa, les de Marta Torrejón, amb un esquinç al lligament lateral intern del genoll dret, i Sonia Matías, amb una tendinitis al genoll de la cama dreta, però confien en la superioritat del seu joc i en el reforç ofensiu de Lianne Sanderson, un dels nous fitxatges, procedents del Philadelphia Independence, per derrotar un València molt jove que encara no coneix la victòria aquesta temporada. L'objectiu de les periquites és aprofitar els duels directes d'aquesta jornada a la zona alta de la classificació per colar-se en els primers llocs.

Màlaga-Sant Gabriel

Les de Sant Adrià no es refien d'un Màlaga que, després de dues jornades, ocupa un dels llocs de descens a la classificació, i sortiran amb tot (només la davantera, Dori, segueix sent baixa per un esquinç al turmell) per sumar una nova victòria fora de casa com la que ja van aconseguir a Vigo. L'ensopegada a casa contra el Barça, tot i deixar-les sense punts, ha fet pujar l'autoestima d'un equip que se sent segur en defensa i perillós en atac.

L'Estartit-Reocín Racing

Després de dues derrotes contra dos rivals potents, l'Athletic (1-2) i l'Espanyol (5-0), les de Rafel Gil reben a casa (al Municipal de l'Estartit a les 12.00 h) un rival de la seva lliga, el Reocín Racing, que va aconseguir sumar un empat fa dues setmanes contra el Llanos de Olivenza.

La resta de partits de la jornada són:

Llanos de Olivenza-Sp. Huelva

Prainsa Saragossa-Collerenc

El Olivo-Llevant

Atlètic de Madrid-Lagunak

Reial Societat-Athletic Club

stats