Futbol Femení
Esports Futbol 22/01/2012

Els primers no fallen: golejades de Barça i Athletic i còmoda victòria de l'Espanyol

L'equip blaugrana ha golejat 1-4 en la seva visita al Collerenc, les basques han remuntat un gol inicial de l'Estartit per vèncer 5-1, mentre que l'Espanyol s'ha endut els tres punts amb un sobri 2-0 contra el Llanos de Olivenza. El Sant Gabriel, també ha golejat 7-0 a El Olivo

La portera Sullastres intenta refusar una pilota en un córner durant l'Athletic-Estartit.

BarcelonaLa segona volta ha començat amb molt poques sorpreses. Els equips que encapçalen la classificació han tornat a resoldre els seus partits amb victòries i continuen en la seva lluita pel títol.

El Barça no ha fallat en la seva visita a Palma i ha golejat 1-4 al Collerenc. De seguida se li ha posat bé el partit a les de Xavi Llorens, que han vist com Vicky al minut 7 ja obria el marcador, després d'una bona arribada des de segona línia per rematar una centrada enrere d'Olga. La davantera, al minut 11, ha ampliat l'avantatge amb una doble acció dins l'àrea després d'un córner. Abans del descans, les locals han retallat diferències, però a la segona meitat les blaugranes han consolidat el triomf amb dos gols més, de Corredera i Soni.

L'Athletic ha començat malament el seu partit contra l'Estartit, perquè al minut 7 Tània ha avançat a les noies de Rafel Gil a Lezama. L'equip basc ha reaccionat aviat i Manu, amb dos gols al minut 24 i 28, ha capgirat el marcador per marxar al vestidor amb 2-1. A la represa, el segon classificat ha sentenciat. Guru al 60' ha fet el 3-1 i, ja a les acaballes, la central Irene ha marcat dos gols més en jugades d'estratègia. El triomf permet l'Athletic mantenir el pols amb el Barça, que és tres punts per sobre.

L'Espanyol tampoc falla i continua sumant victòries a l'espera d'una ensopegada dels dos primers. Sara Serna ha fet el primer gol al minut 4 contra el Llanos de Olivenza. Superada la mitja hora de joc i després de minuts de domini local, la capitana Lara ha fet el 2-0 que ha calmat els ànims de les de Luis Carrión. Sense ensurts, les periquites han matat el partit en una segona meitat, que ha servit per viure el debut a Primera Divisió femenina de la jove Sara Navarro.

Per la seva banda, el Sant Gabriel ha golejat el dèbil El Olivo per 7-0. Gio, amb dos grans gols al primer temps, ha encarrilat el triomf per a les de Sant Adrià. Només començar la segona meitat, Dori ha fet el 3-0. Les noies de Pedro Martín han seguit dominant la possessió i generant moltíssimes ocasions de perill. Tantes, que al 57, Marta Villagrasa ha fet el quart, Dori ha completat un hat trick amb dos gols més al 59' i 68 i, fins i tot, la lateral Rocío ha vist porteria, amb un altre gol al 66.