Europeu Sub-19
Esports Futbol 02/08/2011

Meléndez, el seleccionador espanyol sub-19: "No he matat ningú"

El seleccionador espanyol diu que es va oblidar d'avisar als jugadors que "no es poden treure banderes durant la recollida de medalles"

Redacció
1 min

BarcelonaEl seleccionador espanyol sub-19 de futbol, Ginés Meléndez, ha volgut treure ferro a l'assumpte de la bandera asturiana. Argumenta que "no he matat ningú" per considerar-ho intrascendent. "Són normes de la Federació. No podem treure banderes durant la recollida de medalles", ha explicat. Segons ha dit l'entrenador, va oblidar informar els seus jugadors d'aquesta norma no escrita i, per això, va haver de reaccionar així quan Muñiz va treure la bandera d'Astúries.

De la seva banda, el futbolista, Juan Muñiz, ha estat un dels més buscats avui quan l'expedició ha arribat a l'aeroport de Barajas. El jugador explica que "és una cosa de la Federació" i demana que no es faci un gra massa.

"Me la va tornar després al vestidor i ens vam abraçar per celebrar que érem campions", ha dit el jugador, que ha volgut deixar clar que no hi ha hagut cap conflicte entre ell i l'entrenador. "Això són ximpleries", ha sentenciat.

Finalment, la coalició Bloc per Astúries ha demanat la destitució de Ginés Meléndez perquè entenen que amb aquest gest "impresentable" el seleccionador "va humilar" la bandera asturiana i exigeixen una disculpa pública de la Secretaria d'Estat per l'Esport

stats