2a divisió
Esports Futbol 03/04/2011

El Girona visita el camp del cuer, la Ponferradina

Raül Agné ja ha avisat que el Girona presentarà pocs canvis, i ha fet un toc d'atenció als seus jugadors avisant-los que la Ponferradina és un equip fort a casa seva

Redacció
1 min
Raül Agné va demanar que tothom se centrés en el futbol ahir, i ho va aconseguir.

BarcelonaEl Girona visita el camp del cuer, la Ponferradina, en un partit on els homes de Raül Agné volen fer un pas més en el somni de colar-se entre els equips que participen a la promoció d'ascens. Amb 45 punts, els catalans estan a només dos d'aquesta posició de privilegi (que marca el Granada amb 47).

El tècnic del Girona ja ha avançat que no preveu canvis a l'equip, i ha fet un toc d'atenció als seus jugadors recordant que la Ponferradina, malgrat ocupar l'última plaça, “ha perdut pocs partits a casa i ha sumat molts punts. No s'han comportat com a cuers jugant a casa”.

D'altra banda, els locals compten amb les novetats dels davanters Óscar de Paula i Yuri, que es van perdre l'última jornada per sanció i decisió tàctica, respectivament. La Ponferradina, que ocupa l'última posició a la taula, està a 10 punts de la salvació, i necessita guanyar el Girona si no vol dir pràcticament adéu a la categoria de plata.

stats