1a Divisió
Esports Futbol 11/05/2011

L'Hèrcules desaprofita l'avantatge de dos gols contra el Mallorca i consuma el descens a Segona

L'Hèrcules no ha pogut fer bo el marge de 2-0 que tenia abans del descans i ha acabat empatant el partit contra el Mallorca. Tot i sumar un punt, els alacantins no han pogut evitar el descens

Farinós i De Guzmán.

BarcelonaL'Hèrcules s'ha avançat per dos gols abans del descans, i ha tingut ocasions per marcar el tercer, però ha acabat empatant el partit contra el Mallorca, la qual cosa li ha costat el descens matemàtic a Segona Divisió.

Abans del descans, els locals han estat millors. Controlant el xoc, des de l'inici l'Hèrcules ha sortit a resistir a Primera. Dos gols de Sendoa han fet il·lusionar l'Hèrcules. Però el Mallorca ha sortit molt fort després del descans i ha capgirat el marcador.

Primer Casadesús, aprofitant una pilota solta a l'àrea i a deu minuts del final, Webó, agafant desordenada la defensa local, han permès el Mallorca fer el 2-2 al marcador.

Hércules: Velthuizen; Cortés, Abraham Paz, Pamarot, Peña, Kiko, Abel Aguilar, Farinós (Fritzler, m.46), Sendoa (Luis Carlos, m.55), Tiago Gomes (Valdez, m.81) i Trezeguet.

Mallorca: Lux; Pau Cendrós (Víctor Casadesús, m.46), Nunes, Ramis, Ayoze, Nsué (Aki, m.64), Joao Víctor, Martí, De Guzmán (Pina, m.68), Pereira i Webó.

Gols: 1-0. Min.12: Sendoa. 2-0. Min.42: Sendoa. 2-1. Min.75: Víctor Casadesús. 2-2. Min.79: Webó.

Àrbitre: Turienzo Álvarez (col·legi asturià). Ha tret groga a Tiago Gomes i Abel Aguilar, de l'Hèrcules; i a Pau Cendrós i Aki, del Mallorca.