2a divisió
Esports Futbol 08/09/2012

Un mal inici condemna el Girona al camp de l'Hèrcules (2-1)

Els gironins han dominat el partit però el gol de Felipe Sanchón al límit del descans ha estat insuficient per contrarestar les dianes inicials de Braulio i Gilván

BarcelonaEl Girona ha encaixat aquest dissabte la primera derrota de la temporada contra un Hèrcules que encara no havia sumat cap punt a la Segona Divisió (2-1). Els gironins han pagat molt car un mal inici del partit, on s'han vist sorpresos pel conjunt alacantí en dues ocasions (Braulio, al minut 7; i Gilván al 25). Els visitants han escurçat distàncies al límit del descans (Felipe Sanchón) però ja no han pogut fer-hi res més a la represa tot i dominar amb contundència al Rico Pérez.

L'Hèrcules, que s'hi jugava força per culpa del mal inici de temporada (tres derrotes en les tres primeres jornades) ha començat més endollat i ha pogut colpejar primer. Braulio ha aprofitat una jugada de Fran Mérida per marcar el primer, i després d'uns minuts dubitatius de tots dos equips, els locals han marcat el segon per mitjà de Gilván.

A partir d'aquí el Girona ha estirat una mica les línies, però malgrat tenir el control de la pilota no aconseguia crear perill. Tanmateix, en l'última jugada del primer temps, Jandro ha fet una gran passada a Felipe Sanchón i aquest ha pogut retallar distàncies pel Girona.

A la represa els gironins han dominat amb contundència. L'Hèrcules ha fet un pas enrere i els nervis han arribat al Rico Pérez, ja que els aficionats temien per encaixar el gol de l'empat. El Girona ho ha intentat i ha creat ocasions clares de gol, però no les ha pogudes materialitzar i el partit ha acabat amb una victòria agònica dels alacantins, que sumen els primers tres punts de la temporada. En canvi, el Girona es queda amb 7 a la zona alta de la classificació.