Lliga de Campions
Esports Futbol 22/02/2011

Mourinho: “Tothom ha vist que eren mans”

“L'àrbitre estava a cinc metres, però a uns altres cinc hi havia l'assistent. Tothom ha vist com la pilota li ha tocat a la mà”, ha comentat Mourinho a Gol TV

Redacció
1 min
Mourinho protesta el possible penal de Gourcuff

LióJosé Mourinho, tècnic del Reial Madrid, s'ha mostrat molt molest al final del partit amb el col·legiat alemany Wolfgang Stark per no xiular penal amb la mà de Gourcuff dins l'àrea del Lió “perquè ha estat una situació clara que no deixa dubtes”.

“L'àrbitre estava a cinc metres, però a uns altres cinc hi havia l'assistent. Tothom ha vist com la pilota li ha tocat a la mà. Ha estat semblant al de l'Almeria amb Pérez Lasa, però allà no hi havia cap assistent que ajudés al principal”, ha comentat Mourinho a Gol TV.

“L'eliminatòria està oberta, el Lió és un rival de qualitat i espero que a la tornada el Bernabéu visqui una gran nit europea en un estadi mític”, ha dit l'entrenador portuguès.

A més, ha justificat la titularitat d'Adebayor i la posterior sortida de Benzema al camp. “Seria un partit dur, de xoc, i per això he optat per deixar Benzema a la banqueta. Després, amb la gent cansada, ha arribat el moment de Karim. Me n'alegro per ell perquè tornava a casa i ha marcat un gol. És fantàstic per ell”, ha assegurat Mourinho.

stats