FUTBOL
Esports 23/07/2018

Investiguen si Rubiales, president de la RFEF, va pagar la reforma de casa seva amb diners dels futbolistes

Investiga els fets el jutjat d'instrucció número 6 de València, segons la Cadena SER

Ara
1 min
Luis Rubiales (dreta), president de l'AFE, observa el seu homòleg a la LFP, José Luis Astiazarán

BarcelonaEl jutjat d'instrucció número 6 de València investiga si el president de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, va pagar part de la reforma de casa seva, l'any 2015, amb diners de l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), quan ell presidia aquest organisme, segons ha avançat la Cadena SER.

La investigació s'ha obert arran de la denúncia de Miguel Ángel Galán, president del Centre Nacional de Formació d'Entrenadors de Futbol. Segons la denúncia, la reforma de l'habitatge particular de Rubiales va costar 120.000 euros i la va fer l'arquitecta Yasmina Eid-Mached, la mateixa que va dur a terme el projecte de la Casa del Futbolista. Segons Galán, Rubiales li va dir a Eid-Mached que si volia cobrar la reforma que havia fet a casa seva havia de fer-ho amb part dels diners que li pagarien des de l'AFE pel projecte de la Casa del Futbolista.

Galán assegura a la denúncia que l'arquitecta va cobrar una factura de 28.593,50 euros, un 40% dels quals, segons ell, anirien destinats a pagar la reforma de la casa de Rubiales. Eid-Mached diu, segons la denúncia a la qual ha tingut accés la Cadena SER, que es va negar a participar en aquest engany i que, quan Rubiales va decidir presentar-se com a candidat a president de la RFEF, la va agredir perquè ella es va negar a tornar-li els diners, en una maniobra que Rubiales presumptament hauria fet per evitar que la situació el perjudiqués.

stats