Futbol
Esports Futbol 25/04/2020

Javier Tebas: "En cas de cancel·lació de la Lliga sí que hi haurà descensos"

L'Espanyol li recorda que aquesta decisió no dependrà d'el

Ara
1 min
L’aposta guanyadora de Javier Tebas

BarcelonaJavier Tebas, president de la Lliga, ha sigut el protagonista del fòrum virtual Adea, en què ha analitzat a través d'una videoconferència les estratègies a seguir per combatre la pandèmia. El dirigent ha explicat les cinc fases perquè el futbol recuperi la normalitat. "Estem treballant en com acabar aquesta temporada i en com començar la següent. Tenim diversos escenaris de calendaris. Actualment no els posem sobre la taula perquè anem descartant algunes possibilitats. En cas de cancel·lació de la Lliga per causa de força major no hi haurà ampliació d'equips, però sí que hi haurà descensos. Però estic segur que aquesta temporada es podrà acabar", ha assegurat.

"És molt probable que juguem a porta tancada fins al desembre. Després, la tornada serà sense aglomeracions a les graderies. Això afectarà econòmicament els límits salarials dels clubs i el mercat de fitxatges", ha opinat Tebas.

L'Espanyol, prudent

L'Espanyol ha recordat al president de la Lliga espanyola, Javier Tebas, que ell no tindrà la darrera paraula per decidir si es produeixen descensos en ascensos, en cas de no poder acabar la temporada. "Dependrà d'una comissió que està formada per la Lliga, la Federació, el CSD i AFE. En cas d’empat la Federació té el vot de qualitat" recorden al club blanc-i-blau.

stats