Lliga de Campions
Esports Futbol 16/04/2012

Mourinho: "No tinc cap problema amb els àrbitres però de vegades donen tres punts per penals 'així així'"

El tècnic portuguès recorda el penal sobre Cuenca que va donar el triomf al Barça al Ciutat de València, assegura que parla "perquè l'obliga la UEFA" i avisa que ja té clar l'onze de l'Allianz Arena

N. Arroyo
2 min
Mourinho, en el moment d'arribar a Munic

BarcelonaJosé Mourinho ha parlat en roda de premsa, tot i que ha deixat clar que, si depengués d'ell, no hauria comparegut davant els mitjans de comunicació. "Parlo perquè estic obligat a fer-ho per la UEFA", ha afirmat.

El tècnic del Reial Madrid assegura que té molt clara l'alineació del Reial Madrid per jugar contra el Bayern Munic aquest dimarts. "Sé qui juga, qui anirà a la banqueta i qui esperarà a la llotja –ha confessat–. Per al partit no tinc cap dubte. He treballat tant sobre aquest partit que tinc molt clar quin serà l'onze". El portuguès considera que el Bayern Munic "és un gran equip" i ha elogiat que el conjunt alemany "jugui com un equip" i tingui jugadors que marquen la diferència. Malgrat la forta rivalitat que vincula totes dues entitats no creu que els alemanys estiguin escalfant l'ambient més del compte abans del partit. "En aquest esport és bonic que els futbolistes juguin amb el cor, també".

L'entrenador madridista ha tirat d'ironia per valorar quin dels dos equips és favorit en aquesta eliminatòria. "Molta gent que en sap considera que el Madrid no és favorit. Que ells són la nostra bèstia negra. Doncs res, ja veurem demà com va". I ha afegit que "no té cap problema" amb l'àrbitre Howard Webb. "Abans de començar el partit, el Reial Madrid no té cap problema amb cap àrbitre. Els jugadors del Madrid, com han fet sempre, intentaran ajudar-lo a fer bé la seva feina. Després poden cometre errors, com xiular un penal 'així així' que acaba donant tres punts a un equip", fent clara referència al penal sobre Cuenca al Ciutat de València contra el Llevant.

José Mourinho es treu pressió sobre l'eliminatòria i recorda que el Reial Madrid no defensa cap dels dos títols que l'equip té en joc encara, la Champions i la Lliga. "No podem perdre res. L'única cosa que podíem perdre aquest any era la Copa del Rei. I és millor oblidar com ens van apartar de la competició".

"Jo no he canviat res del club –diu, traient-se mèrit–. Jo, amb l'aportació dels jugadors, he aconseguit que el club arribi a les semifinals de la Lliga de Campions després de molts anys de no fer-ho".

L'entrenador blanc, en ser preguntat per la polèmica del gol de Mata en una de les semifinals de la FA Cup entre el Tottenham i el Chelsea, ha opinat que seria bo que s'introduís tecnologia en la línia de gol.

stats