Lliga de Campions
Esports Futbol 24/04/2012

Mourinho: "No seré hipòcrita: vull que passi el Chelsea"

L'entrenador del Reial Madrid, amb to calmat i extenent-se en les seves respostes en la prèvia del Bayern Munic, ha dit que la victòria contra el Barça "no significa res si finalment no es guanya la Lliga"

Ara
2 min
José Mourinho a Valdebebas

BarcelonaTranquil, amb ganes de parlar, José Mourinho ha comparegut en roda de premsa per parlar de la tornada de semifinals contra el Bayern Munic. El portuguès creu que el partit "és una final anticipada" i que el seu equip aconseguirà jugar "equilibrat". "Veig al grup tranquil. No m'agrada que estiguin sense emoció però tampoc els vull gaire emocionats. Estan al punt, com han d'estar".

Sobre l'eliminatòria d'aquest dimarts entre el Barça i el Chelsea, Mourinho ho té clar: "No seré hipòcrita, no me n'amago: vull que la sort ajudi al Chelsea a passar. Si fos l'Arsenal o el Milan em seria igual, però amb el Chelsea no".

"En els campionats sempre guanyen els millors però en la Champions no sempre passa això", ha comentat el portuguès, que ha avisat que Granero, "símbol d'aquesta plantilla i jugador molt important per al Madrid", pot jugar de titular, tot i que no ho ha volgut concretar.

L'entrenador blanc diu que el Madrid "sap què vol fer i com vol jugar" i s'espera un Bayern Munic que sortirà "amb intenció de fer algun gol, perquè sap del potencial ofensiu del Madrid". Sobre els futbolistes amenaçats de sanció, Mourinho ha dit que "el més important és el club, ser a la final i el jugador no pot ser egoïsta i pensar només en ell". I ha afegit: "Tant de bo l'àrbitre xiuli amb sentit comú i només tregui targeta groga a les accions de grogues clares i s'estalviï les grogues petitetes".

El portuguès assegura que la victòria al Camp Nou "no significa res si finalment no es guanya la Lliga" i ha comparat la competició amb "una marató que s'està corrent a ritme de 1.500 metres".

"Veig en els meus futbolistes molta il·lusió per guanyar aquesta Champions –ha dit Mourinho–. Intento transmetre'ls tranquil·litat. No és la meva primera semifinal de la Champions i és aquesta la meva funció, donar-los calma i confiança abans d'un partit així".

Mourinho ha analitzat el seu pas pel Reial Madrid i ha anunciat que a final de temporada decidirà el seu futur: "L'experiència d'aquests dos anys al Madrid està sent molt rica, m'està ajudant a ser millor. No estic decebut amb les meves expectatives. Però encara hem d'arribar al final. Falta un mes i podem guanyar dos títols, un, o cap. Aquesta és l'emoció que m'agrada i que m'ha fet més blancs els cabells. Ja veurem què fem quan acabi la temporada".

stats