Futbol
Esports Futbol 09/09/2011

Mourinho: "Jo no sóc del grup d'entrenadors que actua en la foscor"

L'entrenador del Reial Madrid ha fet referència, tot i que de forma indirecta, a Pep Guardiola i al discurs del tècnic del Barça ahir quan va rebre la Medalla d'Or del Parlament

Redacció
2 min
José Mourinho.

BarcelonaJosé Mourinho ha parlat abans de jugar contra el Getafe en lliga i ho ha fet per alertar del perill dels madrilenys en un partit que preveu "molt difícil". "Contra el Madrid tots els equips planten cara", ha dit. I ha afegit: "No sé si al Barça això també li passa".

De forma indirecta i gairebé subliminal, Mourinho ha fet referència a Pep Guardiola i al seu discurs ahir al Parlament. "Hi ha un grup que treballa en la foscor. Jo no sóc un d'ells", ha comentat el portuguès. Li han preguntat si li agradaria rebre la Medalla d'Or de la Comunitat de Madrid, Mourinho ha rigut.

Fitxatges

El tècnic del Madrid ha descartat que el club hagi de fitxar cap jugador al mercat d'hivern. "No puc descartar-ho, perquè no controlo el destí. Poden haver-hi lesions d'aquí al 30 de gener. Però tant de bo no calgui fitxar ningú perquè voldrà dir que les coses van bé amb la plantilla que tenim".

No hi ha debat entre Higuaín i Benzema

Sobre l'estat d'Higuaín i Benzema, Mourinho ha dit que té "dos davanters molt bons" i que els té "tota la confiança". "No hi ha cap problema entre Higuaín i Benzema i no m'agrada el debat que es fa de qui està més fort o menys. Estic content amb tots dos".

Pedro León i conflicte entre Pepe i Carvalho

Mourinho ha fet broma sobre la clàusula que impedeix Pedro León a jugar amb el Getafe dissabte. "Si no juga, serà perquè el Getafe no voldrà. Si ho volen, només han de pagar la clàusula". I també ha contestat amb ironia quan una periodista de Portugal li ha preguntat pel conflicte entre Pepe i Carvalho a la selecció portuguesa: "Hi ha problemes més importants a Portugal com per parlar d'un tema que està mort".

stats